Quiet Studios
 To expand the space and bring natural light through the property, interior walls were redistributed and corridors removed. This brings together the kitchen, living and dining room for a bright open-plan communal living space as one enters the apartment. A taupe shade was chosen for the interior canvas, walls, ceilings, doors and floors throughout the building take the same beige colour palette, providing the perfect frame for dark hardwood furniture.  Our intention was to use a monochromatic palette to create a space with a bright, fresh aesthetic, and provide a canvas to furnish with antique and contemporary pieces from different epochs. It is this that gives the property a unique character.

The Monochrome Mitte House · Berlin

The Monochrome Mitte House's neutral palette creates a space with a bright, fresh aesthetic, and provides a canvas for Quiet Studios to furnish the Berlin property with antique and contemporary pieces from different epochs.

 

Services: Interior design, aesthetic consultancy, sourcing of furnitureand unique objects, soft furnishing and project management. 

 
 
 To expand the space and bring natural light through the property, interior walls were redistributed and corridors removed. This brings together the kitchen, living and dining room for a bright open-plan communal living space as one enters the apartment. A taupe shade was chosen for the interior canvas, walls, ceilings, doors and floors throughout the building take the same beige colour palette, providing the perfect frame for dark hardwood furniture.  Our intention was to use a monochromatic palette to create a space with a bright, fresh aesthetic, and provide a canvas to furnish with antique and contemporary pieces from different epochs. It is this that gives the property a unique character.

To expand the space and bring natural light through the property, interior walls were redistributed and corridors removed. This brings together the kitchen, living and dining room for a bright open-plan communal living space as one enters the apartment. A taupe shade was chosen for the interior canvas, walls, ceilings, doors and floors throughout the building take the same beige colour palette, providing the perfect frame for dark hardwood furniture.

Our intention was to use a monochromatic palette to create a space with a bright, fresh aesthetic, and provide a canvas to furnish with antique and contemporary pieces from different epochs. It is this that gives the property a unique character.

monocrome8.jpg
monocrome4.jpg
monocerome-3.jpg
monocrome7.jpg
monchrome-5.jpg
monocrome2.jpg
monokit.jpg
monochrome6.jpg
monocrome9.jpg
monochrome-7.jpg
mono12.jpg
mono11.jpg
  Photographer:  Jose Gomez⠀   Words:  Graeme du Plessis

Photographer: Jose Gomez⠀

Words: Graeme du Plessis

21038064_1759920850702291_1923772203_o.jpg